Земляки > Украина

Украина Днепропетровск.

<< < (4/10) > >>

Chegevar:
Сигналку еще решаю какую и засколько.
Изначально планировал Лачети, отличное сочетание цена качество, все остальное Таких размеров и комплектации дороже, поэтому нерасматривалось. У друга мазда 3 хетч., очень нравилась мне, но дороговато. И тут увидел СИД, то что надо!  ;) ;) считаю что сид и мазда з очень близки. Но у сида цена куда лучше, а качесво и надежность впринципе одинаковое

gook:
Привіт з Волині.
В мене перший СІД на Волині.Брав я його прямо з заводу.Колір-мокрий асфальт.Фактично у нас в Луцьку прикручують тільки підвіску і двигун.Бачив на складі заводу їх штук 10.Але я вибору не мав-мій складався на заводі конкретно для мене і я мусив ждати 2 дні-1,4 за 91 тис.
Проїхав 500 км-зауважень мало...Вже дирка в передньому колесі десь взялась(збоку) -проїхався на запасці.Задня передача вмикається гірше ніж решта.Сигналізатор непристебнутих ремнів задолбує.
Після установки сигналки в СТО не відкривається капот-злетів тросик  під капотом мабудь.Поїду на перше ТО-то все зроблять.
Сподобалось споживання бензину-точно як по паспорту, можна навіть і менше.Бензин Лукоіл-ський.
Ковриків під СІД не знайшов-використав польську універсальну-якраз підійшла.
Звичайно по ямах їздити не дуже зручно-задовгий передній бампер-постійно чеберхає.
А так загальні враження дуже позитивні! rulezz

Chegevar:
Братику Респэкт!
Розкажи як динамiка в тэбэ? 1.4
Та що э в комплэктацii?

gook:
Комлектація:кондиц.,радіо 6 динаміків,6 подушок,АБС,-цей наш найдешевший.5 КПП.Сигналку ставив окремо

gook:
ДО речі- ключ не простий а з мікрочыпом - дублікатом не заведеш.
Динаміка-на 1,2 пер.-рве з місця, а на 3,4,5 тільки плавно...

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

[*] Предыдущая страница

Go to full version